Log ind

Brugernavn (e-mailadresse)
Adgangskode

Velkommen til CrimeOffice hjemmesiden

Test

CrimeOffice, på Dansk: Udredning, er Forsikring & Pensions kontor for samarbejde og koordination med Danske- og udenlandske myndigheder, når det gælder efterlysning og hjemtagning af stjålne køretøjer og andre koster internationalt.

CrimeOffice var indtil juni 2021 kendt som ”Østkontoret” og har ydet denne bistand siden 1994. Køretøjerne efterlyses via et omfattende net af kontakter, politi, grænseværn og private bureauer i mange lande. Desuden arbejder CrimeOffice naturligvis tæt sammen med de danske politimyndigheder og forsikringsselskaber.

Betingelser, kommunikationsveje og svarfrister for frigivelse af stjålne køretøjer er i visse lande særdeles komplicerede, men med den oparbejdede specialviden om procedurer, arbejdsgange og bureaukrati kan CrimeOffice ofte hjælpe forsikringsselskaberne til at få de genfundne kaskoforsikrede køretøjer frigivet og hjemtaget til Danmark.

På årsbasis efterlyses 600-800 personbiler, heraf ca. 50 lastbiler via CrimeOffice.

Derudover kan CrimeOffice i nogen tilfælde assistere medlemsselskaberne med kontrol af udenlandsk originaldokumentation og historik på køretøjer, hvor identiteten stilles i tvivl.

CrimeOffice (Udredning) består pt. af 2 personer, som man altid er velkommen til at kontakte, enten for yderligere information, eller hvis der opstår konkrete spørgsmål til de enkelte sager.

Hvis du har spørgsmål, kan du rette forespørgsel til Udredning på tlf.nr. 41 91 91 91.

Skriv din e-mail adresse
HVEM STÅR BAG
Forsikring & Pension - Philip Heymans Allé 1 - 2900 Hellerup | Tlf: 41 91 91 91 |crimeoffice@fogp.dk